lördag 23 december 2017

Önskeinlägg från ett troll.

 

Ännu ett önskeinlägg. Ett kinderägg i rasistiskt tänkande.

Här får du önskeinlägg i julklapp. Hur känns det att vara ansvarit för fittjavåldtäkten? Önskar du att det var du? Hur många negrer har du knullat?
God jul önskar Anki


Ja, jag vet. Inte mata trollen. Jag har bara så förbannat svårt att låta sådana här rikspuckon stå oemotsagda.
Och jag vet inte vilket som är bäst? Besvara (förmodligen inte) eller markera Skräppost på kommentaren (förmodligen.)

Jag nöjer mej med att besvara "Ankis" tre frågor så här: 1.) Nej. 2.) Nej och 3.) Skit i det du. Jag tror nämligen det bara är att förbruka onödig energi. En människa som "Anki" är hopplöst förlorad. För korkad för sitt eget bästa.
Jag vänder jag mej istället till er andra. Vad ska man göra med den här typen av människor?
Alla är ju inte så... vad ska vi säga okamouflerat rakt på sak som frågeställaren här men väldigt många hyser de här tankarna.
Nämligen att våldtäkten i Fittja som utfördes av män av utländsk härkomst, (om de var svenskar och födda här har jag ingen aning om, säkert inte Anki och hennes folk heller). och att vi som står upp för en generös flyktingpolitik därför är medskyldiga. Och att invandringen måste stoppas för att skydda kvinnor.
Som om våldtäkter kom med män från andra länder, som om våra egna pojkar å män inte var kapabla till sån här skit och har varit i alla tider.
#metoo och #allavi visar med önskvärd tydlighet att så inte är fallet.
Kvinnor genom hela samhället vittnar om att övergrepp begångna av män.
De flesta av oss har blivit utsatta av svenska män. Inte för att svenska män är värre än män av andra nationaliteter utan för att de är i majoritet här.
I England är engelska män i majoritet, i Indien indiska osv.

Jag tycker det är synnerligen tragiskt när en kvinna som livet redan farit tufft fram med först blir förnedrad i en trappuppgång, sedan i en domstol och därefter i den här typen av rasistiska agendor.
Har du inget hut i kroppen "Anki"?

#metoo som så många av oss är stolta å glada över kommer att vara ett luftslott och värt precis ingenting om vi inte får män och kvinnor som "Anki" att förstå det. Förstå att sopa framför egen dörr innan eller åtminstone samtidigt som vi tar itu med skit vi importerat. Att våga syna bjälken i det egna ögat. 
Jag tror... till skillnad från många av mina feministiska systrar... att vi behöver ha männen med på tåget. Män lyssnar mer på män.
Så hur når vi fram?

Puss/ Asta

Ps. Och för fan "Anki" lär dej stava, det är pinsamt hur dålig koll ni Svärjevänner har på ert eget språk.

1 kommentar:

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare