fredag 11 oktober 2013

Stiliga karlar

 
Dr Jack Shephard. Aj aj aj. 

Jag skrev en status på facebook tidigare idag att "Stilig doktor på jobbet. Det är man minsann inte bortskämd med" och det blev ett fasligt intresse kring detta.
Kul! men lite småkonstigt.
Det fanns de av mina kollegor som visste vem jag åsyftade å absolut inte höll med och det fanns de som absolut ville ha reda på VEM detta kunde vara

Men hör ni, smaken är väl som baken bekant och TUR är väl det!
Tänk vad tråkigt om vi alla tyckte samma om allting.
Å så jobbigt för MEJ om alla karlar hade hängt mej i hasorna :)

Jag skrev alltså inte "Jag har en romans med en tjusig läkare"... det förstår jag om det skulle ha röjt en hel del nyfikenhet. Jag skrev att någon var stilig.
Stiliga karlar ser man väl lite då å då?
Ögat noterar att mannen där på andra sidan kyldisken/ vid pizzaugnen/ på promenaden/ på jobbet/ bland vänner "ser bra ut"... kanske till å med "är snygg som fan." Det betyder ju inte att man vill befrukta sina ägg med dem eller ens ge dem en puss på kinden.
Det är ett konstaterande man gör.
Jag gör.
Den dagen jag slutar notera en stilig karl är jag död. Eller blind.
Jag skulle bli uppriktigt oroad för var å en av er som inte gör det samma.

Då å då möter man människor som tvärvägrar erkänna att de tycker någon av andra könet (eller samma för all del) är snygg "för de har redan en man."
En undersköterska tittade en gång förfärat på mej när jag sa att en skådis var skitsexig och sa "är inte du gift?!"
Ehhh. Joo. Och din poäng där?
Jag hoppas verkligen att min make noterar snygga tjejer (å känner mej inte ett dugg orolig där för han stirrar alltid hämningslöst då)
Jag tycker faktiskt att det finns många snygga karlar.
Slampigt värre men så är det :) däremot så är jag mycket sparsmakad med vem jag hånglar upp. Som sagt har jag varit gift i ett kvarts sekel.

Puss/ Asta

2 kommentarer:

  1. Hahaha.....sparsmakad ja...det är jag med....men visst finns det snyggingar. Tycker i o för sig att man noterar sånt bland båda könen. Kan ju haja till om jag ser en riktigt snygg tjej med.....men bisexuell har jag hitintills aldrig varit mig veterligen.

    SvaraRadera
  2. Hahahahhahahaha - herre gud vad folk kan vara knasiga!! SJÄLVKLART blev jag inte blind samma dag jag gifte mig!! Det finns hur mycket vackert folk som helst där ute!! Både män och kvinnor!! Och jag hoppas verkligen (jag vet att så är fallet!!) att min man inte heller blev blind. Jösses! Människor slutar ju inte vara snygga/attraktiva/vackra bara för att man inte längre är singel??
    Jag har inge problem med att säga att jag tycker någon är snygg. Inte min man heller. Men vi räknar inte det som otrohet. Någon måtta måste det väl ändå vara med folks osäkerhet. Dessutom är det faktiskt så att man inte KAN äga en människa - inte ens när man är gift!!!

    Kramar

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare