fredag 9 augusti 2013

Kort uppdatering


 

Ledig dag.
Jag jobbar hela tiden och har bara enskilda dagar fria.
Då gäller det att använda dem.
Idag har jag sprungit, shoppat, grillat och druckit vin.
En hel helg trängs in på en stackars fredag.

Köpte mej en ny bh för tuttarna har tydligen krymt i duschen.
Dessutom var det jätte länge sen jag köpte en ny.
Underkläder ligger inte högprioriterade hos mej på shoppinglistan.
Det är så dyrt. Å syns ändå inte.
Men idag inhandlades ändå en svart, rätt så basic bh.
Å så dessa böckerna då oxå.
Böcker är alltid kul!
Kristina Olssons bok skall vi läsa i Bloggdalas bokcirkel och de andra ska nog få följa med i resväskan ut i stora världen.
Att läsas vid en poolkant eller med utsikt över medelhavet, sippandes på en drink eller två.
Det är bara ca 1,5 månad kvar nu till Cypern. Förväntningar över resan blandas med oro över att lämna Gotteman å att ansvara för mamma i 7 dagar.

Gottes sår verkar äntligen läka med tratten på.
Han är förvånansvärt duktig med den. Visst... brötar som värsta bulldozern... men han finner sej glatt. Han är nästan alltid glad den pojken.

Vad gör ni en fredag som denna?

Puss/ Asta

4 kommentarer:

  1. Hej, jar har aldrig kommenterat men tyckte att det var läge nu. Ville bara säga att du är en stor inspiration och för att svara på din fråga så kollar jag på en konsert dvd och äter en Bounty. För det är fredag!

    Din hund är så fin, jag hoppas verkligen att han får ett långt och lyckligt liv med dig. Jag försöker vara med hundar så mycket jag kan och det finns inget som gör mig gladare!

    SvaraRadera
  2. Myser med min flört som jag lagat kantarellstuvning till... i morgon blir det boxer-sm

    SvaraRadera
  3. Hej Asta!

    Jag har läst din blogg väldigt länge men väldigt sällan gett mig till känna. Idag vill jag bara tala om att du inspirerat mig till att försöka komma igång att springa. Kan du så kan jag, tänkte jag, haha. Jag har aldrig sprungit förutom några gånger i skolan för typ hundra år sen :) dock har jag promenerat mycket men nyligen så köpte jag ett par löpskor och idag på morgonen så var jag ute på min första runda, där jag omväxlande gick(lite mer) och sprang(lite mindre) och det känns väldigt bra nu efteråt och jag känner mig laddad för att fortsätta. Men det lär nog dröja innan jag är uppe i milen som du :)

    Tack!
    Monica

    SvaraRadera
  4. Jag är inte med den här månaden i bokcirkeln, det känns tomt! Men den där boken har jag redan läst, så långt tillbaka att det var innan jag skrev recensioner på bloggen. Orkar inte läsa den igen! De där av Kadefors är bra, bäst gillade jag "Borta bäst"!

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare