onsdag 6 mars 2013

Kom, låt mej berätta en spökhistoria för dej

Följande artikel fick jag tillsänt mej att Daniela själv via facebook i en diskussion om Sverigedemokraterna och huruvida de är rasistiska eller ej samt huruvida samtliga troende muslimer är mordstinna galningar eller inte.
Jag föreslår att ni läser denna.
Nu.
Här.

För er som ändå inte orkar eller hinner kommer här en sammanfattning.
Kvinna hitflyttad från USA arbetar med ett projekt för en mer nyanserad bild av muslimer i Sverige. Hon tror i detta läget att de är "som vem som helst."
Kvinnan blir då attackerad av en "muslim" och tvingas inse att hon tidigare har haft fel och att muslimerna inte vill någonting annat än sprida sin religion och ta död på oss icketroende. Daniela upplever att vi lever i 3:e världskriget och joinar... så klart... Sverigedemokraterna.
I samband med "attacken av muslimen" blir Daniela tyvärr anklagad för misshandel och det ska bli en rättegång om detta.
Farhågorna är stora att Pk maffian även tagit sej in i svenskt rättsväsende.
By the way... den "farliga muslimen" var en flicka inte 13 år fyllda.
Å ja, enligt artikeln hävdar Daniela fortfarande att hon är antirasist.


Artikeln i sej får det att vända sej i magen på mej.
Den är så dum så att jag, som annars är hyfsat verbal och argumentdatorisk, tappar orden, famlar...
Artikeln gör mej arg. Ledsen. Illamående.
Jag känner att utan att ha en hjärnskada eller något annat kognitivt nedsatt hinder så FÅR man faktiskt inte lov att vara hur dum som helst.
Jag känner... förmodligen lika starkt som Daniela och hennes kompisar... att jag inte vet hur jag ska hantera att Sverige blivit som det har blivit. Bara det att vi ser vitt skilda hot mot Sverige och samhället.
Dom ser islam som hotet.
Jag ser puckon. Puckon som känns som förinställda bomber.

I min konversation med Daniela på facebook så frågade jag varför hon bor här.
Jag menar... med hennes retorik är Sverige inte "hennes land."
Med min retorik och synen på att anpassa sej så är öppen och aggressiv rasism långt mer icke integrerat än en slöja är.
Hon svarade att "Jag älskar Sverige."
Jag svarade: "Okej?"
Det blev hon förolämpad av. Jag hade inte räknat med att hon skulle begripa kopplingen.

Här nedan följer några av alla käcka svar som Daniela fick. För stödet är stort mot denna stackars attackerade kvinna.

"Det finns väl möjligheter att få bort dom flesta, om en islamist säger ett enda ord som kan härledas till islam, ut med den bara, lika snabbt som den kom hit!
Synd om Daniela, har hoppat ur askan och in i elden, om vansinnet fortsätter!"


"Det är hög tid att organisera en motståndsrörelse! Det är för jävligt att behöva tänka på det sättet men när våra egna ledare går emot sitt eget folk har det gått alldeles för långt. I USA kallas det för "empeachment" - riksrätt och det är precis det vi ska göra med de som har förrått Sverige och svenskarna. Men först måste vi ta tillbaka makten och Sverige. Vi har garanterat polis och militär med oss; dom är inte korkade nog att tro på vad sjuklövern försöker tuta i vanlige Svensson.
Jag uppmanar härmed svenska folket att ta upp den knutna näven ur byxfickan snarast möjligt!"

"Intressant läsning min kvinna var vänster innan men jag visade henne klipp från london där dessa islamistdårar går bärsärkagång då ändrade hon sig o förstod att det var fara på färde numera är vi på samma våglängd när det gäller politik,det blir sd eller svp"


"Sprid gärna dessa klipp till så många andra som möjligt. Det är inte försent för vänstern att vakna upp. När dom börjar fatta vad islam innebär för jämställdhet, bögar/flator, rödvinet och andra värdefulla vänsteragendor, kanske det händer något med dom...!"

Det är lätt att bli förfärad. Modlös.
Min tröst i det här sammanhanget är att hur galna åsikter de här människorna än har så är de i minoritet.
90% av svenskarna resonerar inte på det här viset.
Den överväldigande majoriteten av svenskarna är öppna, vänliga och tänkande människor. Rötägg finns i alla länder och inom alla nationaliteter.
Synen de har på människan... varesej vi talar om "muslimer" eller "den korkade pk vänstern" är i minoritet. Det är inte "mitt lands" åsikter.
Tack gode Gud för det (och förlåt mej för alla fördomsfulla tankar jag tänker om amerikaner.)
Asta



3 kommentarer:

  1. Ja du. Jag kräktes av artikeln. Och den är vidarebefordra och delad. Och jag tycker och känner en hel del annat också. Dessutom var Daniella med i Robert Wells gäng i Körslaget när det var från Falkenberg. Det du! Hoppas det inte fanns någon med där som var muslim eller gift med en muslim.. För hujedamej.

    SvaraRadera
  2. Hon hette Daniela Francesca på den tiden.

    SvaraRadera
  3. Är det inte märkligt hur man som 'icke-rasist' och någon som JOBBAT med att öka toleransen i samhället byter åsikt och ser islam som ett stort hot mot hela västvärlden efter att EN muslim (en tolvårig flicka) 'attackerat' henne? Jävla nöt säger jag bara.
    Läste dessvärre en gammal bekants blogginlägg på finest - hon visar en ganska stor intolerans för muslimer och medhållet hon fått i kommentarerna på FB är skrämmande.

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare