söndag 17 mars 2013

Därför är inte Sd vilket parti som helst



Nej, att vara för demokrati innebär inte att man måste respektera vilka åsikter som helst.
Detta är ett litet litet axplock som jag bara saxade ut här å nu från Avpixlat.
Den Sd stödda sajten på nätet som till och med Jimmie Åkesson gång på gång uttryckt sitt gillande för.
Den här typen av sympatisörer finner man inte inom NÅGOT annat parti än Sverigedemokraterna!!!


"Kampen mot muslimerna måste ske på alla plan även på det kulinariska området. Vi kan inte låta landet svämmas över av lycksökande icke äktsvenska produkter som fröar av sig likt ett olivträd från arabland. Bara svenska varor här duger såsom Jansons frestelse o pizza."

 ”en nation och ett folk ska reproducera sig själv och sin särart. Totalt anser jag att ca 85% av se som bor här skall vara födda här av svenskfödda föräldrar.”


Konstigt att sex mellan bror och syster är förbjuden när sex mellan två av samma kön inte är det”. Och ”en mycket hög grad av promiskuitet gav oss HIV-epidemi i Sverige”.”Konstigt att sex mellan bror och syster är förbjuden när sex mellan två av samma kön inte är det”. Och ”en mycket hög grad av promiskuitet gav oss HIV-epidemi i Sverige”.


"Svenskarna måste ändra sina känslor och sin attityd mot invandrare". - Nej, nu går skam på torra land.
Inte nog med att det kommer horder av lycksökare hit och suger ut välfärd som de inte bidragit till med en enda dag! Inte nog att de parasiterar här och en del är kriminella och utsätter svenskar för brott. Nu kräver de dessutom att vi ska tycka om dem!
.
Svenskarna måste ingenting.
Svenskarna måste inte försörja dessa snyltare.

Svenskarna måste däremot visa i kommande val att vi inte vill ha fler snyltare här.  Kalaset är över. 


Jag tror faktiskt inte det existerar någon verklig rasism i Europa. Motviljan som finns mot islamisering och massinvandring är något helt annat, det är bara en sund reaktion på något destruktivt och onaturligt.
För att en verklig dialog ska komma till stånd där allting kan diskuteras så måste snacket om "rasism" och "främlingsfientlighet" sättas åt sidan.
Hade det funnits verklig och ytterst farlig rasism i Europa så hade inte flyktingströmmarna till Europa existerat, tvärtom så hade icke-européer lämnat Europa i tusental osv.


Vem litar på politiskt korrekta stadsstyrda SCB? Som vanligt är deras rapporter tillrättalagda inför "releasen".
"varav 18 procent eller drygt två miljoner, antas vara födda utanför Sverige"..
Jaha? Och hur stor del är det 2060 av svenskarna som är andra och tredje generationens invandrare då? För dessa kommer aldrig att bli svenskar, räkna sig som svenskar eller anamma svenskheten. Hur många ETNISKA nordiska svenskar finns det kvar 2060?

 För oss som är rasister och tror att samhällskulturen inte bara är en funktion av miljö och utbildning utan även en produkt av genpolens sammansättning är det dystert att se att den Svenska befolkningsgruppen med ett födelsetal på 1.89 kommer att förtvina och i framtiden helt utplånas. Vi gör de övriga minoritetsfolken sällskap in i historien. Jag är övertygad om att den Svenska kulturen förutom att vara tråkig och barbarisk även har en del andra egenskaper att bidra med, som tex. arbetsmoral, planering, förhandlingsvilja, tolerans, allmän hederlighet och god allmänbildning.

16 kommentarer:

  1. Underbart! Skrattade högt runt den första där med Janssons frestelse och pizza. Ibland är det bättre att hålla god min och vara tyst/se dum ut, än öppna munnen och röja alla tvivel. Älskar din skärpa, Asta Pastasson! Kram.

    SvaraRadera
  2. jamen jag säger ju det, dom är ju inte riktigt funtade dom som skriver/läser/gillar det här!!! "bara svensk mat såsom pizza" man vet ju ine o an ska skratta eller gråta??!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske boten skulle vara inläsning i en röd dragit stuga med vita knutar där de får leva på lingondricka och kokt torsk med potatis å äggsås i en månad och bara få lyssna på dragspelsmusik? :)

      Radera
    2. Underbart! *skrattar högt* Så fruktansvärt.

      Radera
    3. Jaaaaa, klockrent juh!!! du e bra du, asta!!!!"S" såg nu att min data saknar knappar i förra kommentaren, sorry!

      Radera
  3. "Bara svenska varor här duger såsom Jansons frestelse o pizza." Det vore hysteriskt roligt om det inte var så tragiskt och skrämmande. Jag har ett inlägg på gång om vad som är svenskt, och där jag definitivt inte är "svensk" med SDs sätt att se det... Jag fixar inte att läsa avpixlat. Inläggen är ofta så byråkratiska och högtravande men väldigt ofta ser jag att författaren inte alls behärskar språket på den nivån hen försöker skriva, det blir bara konstigt. Jag försöker att inte vara fördomsfull, men hela tiden skiner gedigen okunskap igenom i den här typen av texter, och empati finns nog inte ens i ordlistan för författarna....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med. Blir oerhört provocerad själv.
      Läser ändå Avpixlat, Exponerat, Flashback då å då för att hålla koll på motståndarna.
      Ser fram emot ditt inlägg.

      Radera
  4. Denna debatt borde handla om vad vi lägger våra skattepengar på, hur mycket invandring kan vi ta emot i Sverige, vilka ska få komma hit, hur ska de integreras ovs. Jag har aldrig skrivit att vi inte ska ta emot flyktingar! Jag har även jag vänner och släkt som är invandrare, är definitivt inte rasist. Det är lätt skoja bort detta och ta till floskler. Återstår frågan som du vill undvika, SD är i nuläget det 3:e största partiet och det visar på att människor är oroliga för vårt samhälles framtid. Det blir ytterst intressant att se hur nästa val går!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym. Det är så många anonyma nu som skriver att jag inte kan hålla isär er riktigt. Men jag uppskattar din ton, jag ska försöka att hålla den på samma nivå.
      Ja, Sd är i nuläget Sveriges 3:e största parti... el om Mp har gått om? Men stora iaf. Jag har väldigt svårt för det.
      För det ÄR ju inte så att flertalet Sd'are är trevliga, sympatiska människor som är bekymrade över ekonomin. Allt för många låter så som ovan.
      Är det okej tycker du?
      Åkesson försvarar Avpixlat som skriver en massa skit, deras egna riksdagsmän är ute på stan och bråkar (alla vet ju vid det här laget vad de sa), köps loss för miljoner och får sedan nya poster å uppgifter inom partiet.
      Hur ska man kunna resonera med ett sådant parti. Vad tycker du?
      Ingen av er säger ett enda ord om detta. Det är en jäkla tjat om vi å dom å vad Sv har råd med men inte ett ord om den rasistiska retoriken. Är du inte rasist måste väl den beröra dej illa precis som mej?
      Jag tycker att människors oro skall tas på allvar. Jag tycker däremot inte att Sd är svaret.

      Radera
    2. Att SD är 3:e eller 4:e största parti visar inte på att människor är oroliga för samhällets framtid, det visar att människor är okunniga och historielösa! Och att SD är stora visar att människor förväxlar ett antal saker (Jag börjar med missuppfattningen och svarar på den): 1. Att invandrare tar svenskars arbete - det gör de sannerligen inte. Många invandrande människor startar egna företag alternativt jobbar med sådant som s k etniska svenskar tycker är skitgöra. Tvärtom bidrar alltså invandringen till en flexibel och mångfacetterad ekonomi.
      2. Att invandrare begår brott i större utsträckning och omfattning än svenskar. Det gör de inte! Däremot är det många invandrare som lever i områden där etniska svenskar med sociala problem också bor. Normen blir alltså inte den "vanliga" medborgaren utan den som har sociala problem.
      3. Utöver det lever många invandrare - men långt ifrån alla - i socialt komplicerade förhållanden, där arbetslöshet, utanförskap och maktlöshet är vardag.
      4. Sexualbrott begås av invandrare. Det är ren och skär lögn. Sexualbrott liksom relationsvåld finns i alla samhällets skikt och miljöer. Det är snarast ett generellt mansproblem.
      5. Invandrare är parasiter och lever på "våra" skattepengar. De flesta invandrare, precis som de flesta etniska svenskar vill ha något vettigt att göra, bidra och tillhöra. Och i större omfattning än de etniska svenskarna startar de därför företag. De allra flesta invandrare sliter och kämpar för sin existens och för sina familjer.
      6. Muslimer är farligare än andra. Fel. Islam är en religion. Men som inom alla religioner finns det extremister. Och extremister är per se farliga på ett eller annat sätt. Muslimska extremister är som SD, farliga eftersom de bygger allt på makt och lögn i en salig röra. De allra religiöst troende är ofarliga och vänligt sinnade.

      Sist men inte minst vill jag säga att Sverige har sedan 1300-talet varit öppet för invandring. Det har inneburit mångfald för Sverige. I positiv bemärkelse. Det finns inte mycket som är "svenskt". 75% av vårt språk är inlånat, t ex. Maten vi äter är långt ifrån den ursprungliga föda som fanns i detta land. Sill och havregrynsgröt. Vem vill leva på det allena?
      Vårt kulturella arv är däremot DEMOKRATI. Det viktigaste och finaste ord som finns. Och i det ordet ligger acceptans för olikheter, respekt för varje människa (individ) och viljan att dela med sig. När vi hemfaller åt rasism och annat översitteri, innebär det att vi gör AVSTEG från DEMOKRATISKA värderingar! Det är värt att lägga på minnet!
      Att diskutera saker och ting utifrån vetenskaplig grund, sakliga argument är någonting annat än att diskutera utifrån vad vi tror. Det är vad SD gör. SD:s argument utgår från lögner och fortsätter att vara lögner hur länge man än diskuterar.
      Heja Asta! Du är en duktig debattör.

      Radera
    3. Å heja dej. Du är bäst Cis.
      Saklig. Tydlig. Intelligent.
      All respekt. Kram

      Radera
    4. Tack kära Asta och detsamma!! Känns lite som gamla goda tiden :) Kram kram

      Radera
  5. Här är min kommentar - först och främst vill jag säga att jag håller med dig Asta och Freja uttrycker väldigt väl dt jag själv känner. Just bristen i retoriken, det att inte klara av nivån språkligt som man försöker ge sken av.. Och här är mitt inlägg i denna debatt. SD är INTE vad de försöker ge sken av, de är Visst invandrarfientliga. Inte bara mot muslimer - alla ni invandrade kristna som tror att ni är besparade deras förakt. Bara så att ni vet. Och jag står för det jag tycker. Ni hittar mig på bloggen "Ergo Sum".

    De senaste dagarna är det det jag gjort. Samtalat med mig själv. Utmanat mina åsikter. Tyst mumlande har jag försökt förstå. Försökt formulera. Och återigen förstå. Rannsakat mig själv. Mina åsikter. Anledningen till mina åsikter. Fröet till dem. Och funderat på andras anledning till de åsikterna de hyser.

    Jag har alltid varit intresserad av människor. Deras åsikter. Liv. Historia. Jag talar många språk. Har vänner från många, många kulturer och länder. Religioner. Heterosexuella, homosexuella. Hörande, döva. Rullstolsbundna och elitidrottande.

    Jag har vänner som står mig otroligt nära åsiktsmässigt, men också de som står långt ifrån. Ibland är vi rörande överens. Andra gånger har jag mycket svårt att förstå hur de har kunnat komma fram till den åsikt de har, då vår utgångspunkt varit den samma. Men så länge respekten finns oss emellan, har det faktiskt många gånger varit berikande. För vi ÄR ju alla olika. Har olika behov. Bagage. Men.

    Men. Så läste jag i veckan en länk på Facebook. Där en kvinna, som är mig bekant, sas uttala sig om en folkgrupp utifrån religion. Det var tragiska rader. Rader som fick mig att må illa. Och som faktiskt hade inbakat ett hot. Ett hot mot min man. Och i förlängningen mina söner. Och förmodligen även mig. För en händelse i denna kvinnas liv hade fått henne att helt kallt dra den slutsatsen att ALLA människor i denna grupp var likadana: ONDA!!!! Och Om de ännu inte visat sitt rätta ansikte, så bidade de bara sin tid. Ty de var inget annat än ONDA.

    Jag kunde inte andas först. Tappade besinningen. Och mitt hjärta ropade åt mig att fly. Gömma mig. Gömma mina söner. Min man. Men så tänkte jag. Kanske var också denna artikel vinklad? Hon kanske var ett offer själv? Någon hade utnyttjat hennes namn? Så var det inte. För även om jag inte orkade gå i klinch med henne och ifrågasätta hennes åsikter fanns andra i min omgivning som gjorde det. Och jo, hon höll fast vid det hon sagt i artikeln. Hon skall dessutom kandidera för sitt nyfunna parti, Sd, här i kommunalvalet 2014.

    Så. En människa som hatar mina söner. Skall kandidera till kommunpolitiker. I min stad. En människa som påstår att min man är ond. Och att det bara är en tidsfråga innan han visar sitt rätta jag. Hennes benhårda kategorisering skrämmer mig. Naturligtvis beklagar jag det som hänt henne. Det som utvecklade detta hat hos henne. Men hennes rasande, feberaktiga hat, skrämmer mig. Hennes fanatism. För ALL slags fundamentalism skrämmer mig. ALL slags fanatism; kristen, muslimsk, socialistisk, fascistisk, nazistisk eller i annan form. Ärligt talat skrämmer den mig från vettet.

    Sov gott, ni som kan. Jag vågar aldrig mer.

    PS.
    Kan fortfarande inte komma till ro. Trots en trevlig kväll i finaste Å:s sällskap. Därför kommer ett sent tillägg:

    SD hävdar att de inte är invandrarfientliga. Att de absolut inte står för något som BSS stod för (Bevara Sverige Svenskt). Ändå VÄLJER en kvinna AKTIVT att söka sig till detta parti JUST för att hon plötsligt upptäckt och blivit "överbevisad om" att en viss grupp människor är onda. JUST för att detta parti är det enda som tar "problemet" på allvar och JUST för att detta är det enda partiet som "insett faran" med den dolda agendan denna grupp människor uppenbarligen hade.

    Alltså. SD ÄR ett parti som står för precis det de nekar till. Punkt.

    Och. Hemska människor finns i alla grupper. Onda och oärliga. Det har inte med en kategorisering att göra. Det har med personligheten att göra. Punkt. DS

    SvaraRadera
    Svar
    1. Väl rutit! Stolt över att vara din vän. Kram

      Radera
  6. Lol, janssons frestelse och pizza... stackars rasister, vad ska de äta, även potatisen och andra grödor och grönsaker har "invandrat" från sydamerika till europa en gång i tiden! jösses bättre skratta åt eländet, de flesta rasister inser inte det ologiska i deras resonemang, vi, hela mänskligheten är ett folk och vi behöver varandra.

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare