fredag 16 november 2012

Planen ser ut som följande


Godmorgon.
Jag har sovit länge. Läst en stund i boken vi ska recensera här i Bloggdala. Hängt på nätet/twitter och fortsatt att förfära/ gotta mej åt allt som skrivs om Sverigedemokraterna.
Ledig dag... äntligen... but a lot to do som ni kan se. Det ser ut ungefär likadant i hela huset.

Okej, planen ser ut enligt följande!

♥ Städa/ plocka upp allsköns bråte
♥ Låta tvättmaskinen jobba hela långa dagen
♥ Köra diskmaskinen ett par omgångar
♥ Gå ut med hundarna
♥ Dammsuga
♥ Damma
♥ Torka av hysteriskt skitiga skåpsluckor samt kyl å frys som är fulla av stelnat dregel.
♥ Leta upp källan till varför det luktar kräk i köket
♥ Torka av golven. Minst sagt stampat lergolv eftersom hundarna springer in å ut, ut å in genom altandörren.
♥ Städa toaletterna
♥ Åka å handla, helst för så lite pengar som möjligt eftersom vi är luspanka
♥ Laga till nåt käk
♥ Gå ut med hundarna igen

Jag antar att det bara är att köra?!

Livskaos... vad är det?!?!

Puss/ Asta

3 kommentarer:

  1. Lediga fredagar i ett nötskal!!! Fick också sovmorgon idag och sen gick det ganska enkelt att få plockat och tvättat det som var på agendan!
    Nu har jag bara lite metod-plugg kvar innan det är helg!
    Hoppas du får en fin helg!
    Anna

    SvaraRadera
  2. Hmmm, jag är oumbärlig här hemma med, det är batra jag som håller på att barnen ska göra sina uppgifter. Mannen är så präglad av sin mamma som gjorde allt hemma att han inte ens kan säga åt ungarna att plocka av bordet efter sig eller gå ut med soporna. I kväll är jag nere pga jobbet jag inte fick så jag har bäddat ner mig och sörjer. I morgon ska vi ha gudföräldersmiddag för fjortonåringen... Gissa om jag får bli en virvelvind i morgon om allt ska hinnas med... Hopplöst!

    Och jag måste bara skriva lite om SD.... Jag mår så dåligt av att Jimmie Åkesson kan låta så resonabel och polerad och säga att vi visst ska hjälpa flyktingar, men vi ska hjälpa dem på plats. Många tycker att det låter bra, varför ska de behöva fly till oss för att få hjälp, det borde ju vara mycket bättre för dem att stanna och få hjälp där de redan bor... Men det finns ju en anledning till att de flyr. Där de är kan vara en krigsplats, eller så är de förföljda för det de är, det de tror eller något annat. Det enda sättet att hjälpa dem på är just att låta dem komma någon annan stans, där de kan få känna sig trygga. I media i dag har Jimmie uttalat sig, att de får ett otroligt stöd från sina medlemmar över hur de hanterat den här situationen. Klart de får, de flesta av deras medlemmar tycker ju att det är just med järnrör deras politik ska bedrivas, oavsett hur Jimmie försöker linda in det i fina ord...

    Så till något heeeelt annat, när är det dags för recension? Jag har läst och var inte road, men det är bra att jag läser nått annat än mina ständiga deckare...

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare