måndag 9 april 2012

Boring day



Det är en sån trist dag.
Vädret är milt och regnigt. Det är mörkt och känns snarare som sen oktober än april.
Jag orkar inte ta mej för någonting.
Går mellan datorn och sängen.
Kollar om jag fått några kommentarer (mina darlings, ni suger verkligen på att kommentera idag... eller är det så att ni har liv?!), kolla facebook, spela spinelharpan. Kolla kommentarer, kolla facebook, spela spindelharpan, kolla andra bloggar, kolla kommentarer.
Lägga mej på spikmattan, spela wordfeud, läsa ett par blad. Kolla kommentarer på bloggen, spela yatzy, kolla kommentarer...
Ja typ så.

Maken sitter vid sin dator. Dottern ägnar sej väl åt ungefär samma sysselsättning som jag gör. Märtaliggervid mina fötter.
Jag har varit ute en sväng... känt reget mot ansiktet och sett de första vitsipporna.
Ätit gårdagens spagetti å köttfärssås. Å en massa onödigt godis.
Klippt klor på hunden, kört en maskin disk å en maskin tvätt.
Igår fick hon en schamponering. Hunden alltså.
För jag tyckte schampo luktade godare än gössel.
Nu är hon ren å snygg.
Det är inte jag.

Hostar å är trött.
Men inte tillräckligt dålig för att en doktor skulle sjukskriva mej så imorgon är det bara att börja jobba igen. Känner ingen större entusiasm... faktiskt.
Kollegorna blir så klart roligt att träffa.
Ska försöka lägga mej tidigt ikväll.
Sista avsnittet av "30° i februari"... både spännande å vemodigt.

Tjing tjong, blommig kalsong.

Puss/Asta

4 kommentarer:

  1. Här har det varit en hektisk dag, packat och fixat inför resan och undrar om det kommer att vara möjligt att få upp ungarna redan vid fem i morgonbitti....

    SvaraRadera
  2. Jaså du gillar inte "gödsel på hund - lukt". Splutt. Ja vi får väl det där vädret i morgon. Eller i natt. Här har svetslågan varit framme idag.

    Jag glömde förut att du frågade vad tavlorna kostade. Jag sålde de där tre skogisarna idag för 1200 spänn. =D Jag har skitsvårt att bestämma pris. Uff.

    SvaraRadera
  3. Ja, idag är en riktigt boring dag. :) Jag har tänkt kolla på den serien som du beskriver länge, Nina berättade för mig och även min moster att den var jättebra. Känns mysigt att ha något att se fram emot på tv. Här åt vi spaghetti och köttfärsås vi med. :) Jaha, det här blir kanske tidernas tråkigaste kommentar, men jag ville ändå skriva något. Kram, Maria.

    SvaraRadera
  4. Säger som Alfons farmor....bra att du har trist, annars vet du inte när det blir kul ;).......äh, hoppas du orkar med din arbetsdag imorgon, utvilad borde du vara iaf, kram!

    SvaraRadera

Välkommen att sätta ditt tassavtryck, ditt avstamp, ditt tyckande.
Bloggen är levande genom sina läsare